Bog & idéRudi Kristensen

Bøger skrevet af Rudi Kristensen

Læs mere om Rudi Kristensen
2 produkter
2 produkter
Vidunderlige Uger
Vidunderlige UgerFrans X. Plooij
269,95 DKK
Paperback
(0)
Vidunderlige Uger
Stumper af min mor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stumper af min morRudi Kristensen
91,26 DKK
Paperback
(0)
Stumper af min mor

Mere om Rudi Kristensen

Hvis du leder efter en bog fra Rudi Kristensen, ser du et stort sortiment til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Kristensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stumper af min mor" udgivet af Profic - "Stumper af min mor" udgivet af Profic - "Dit barns selvværdsfølelse - nøglen til dets liv" udgivet af Profic

Rudi Kristensens bøger

Rudi Kristensen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan finde Rudi Kristensen bøger i forskellige formater. Kristensens bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Profic.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Rudi Kristensens "Stumper af min mor"

Hos Bog & idé er "Stumper af min mor" tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Stumper af min mor" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Profic.

"Stumper af min mor" af Rudi Kristensen

"Stumper af min mor" kan købes som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Profic.
Detaljer
Fulde navn:
Rudi Kristensen