Bog & idéRune Andreassen

Bøger skrevet af Rune Andreassen

Læs mere om Rune Andreassen
1 produkter
1 produkter
Læseforståelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
LæseforståelseIvar Bråten
297,46 DKK
Hæftet
(0)
Læseforståelse

Mere om Rune Andreassen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Rune Andreassen. På listen nedenfor har du de seneste af Andreassens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Feedback og vurdering for læring" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Læseforståelse" i serien "Læsevejlederen" udgivet af Klim

Mere om Rune Andreassens bøger

Du kan købe to bøger af Rune Andreassen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Rune Andreassen kan købes i forskellige formater. Rune Andreassen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Feedback og vurdering for læring" af Rune Andreassen

Hos Bog & idé er "Feedback og vurdering for læring" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af serien "Undervisning og læring". Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Rune Andreassen "Læseforståelse"

Det er muligt at købe Rune Andreassens "Læseforståelse" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Læsevejlederen". Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rune Andreassen