Bog & idéRussell Miller

Bøger skrevet af Russell Miller

Læs mere om Russell Miller
0 produkter

Mere om Russell Miller

Russell Miller har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Vulkaner ". Den er udgivet af Lademann på dansk. "Vulkaner " er desuden en del af serien "Jordens hemmeligheder".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Vulkaner " af Russell Miller

Hos Bog & idé er "Vulkaner " tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Jordens hemmeligheder". Det er Lademann, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Russell Miller fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Russell Miller