Bog & idéRuth Holst

Bøger skrevet af Ruth Holst

Læs mere om Ruth Holst
1 produkter
1 produkter
Tak!
TAK!Rikke Østergaard
119,95 DKK
EBOG
(1)
TAK!

Mere om Ruth Holst

Du kan kun bestille en enkelt bog af Ruth Holst her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Ny sygeplejerske". Det er FADL's Forlag, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ruth Holsts "Ny sygeplejerske"

Det er muligt at købe Ruth Holsts "Ny sygeplejerske" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er FADL's Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Ruth Holst skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ruth Holst