Bog & idéSaliha Fetteh

Bøger skrevet af Saliha Fetteh

Læs mere om Saliha Fetteh
2 produkter
2 produkter
Maria lærer arabisk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Maria lærer arabiskSaliha Fetteh
254,96 DKK
Hæftet
(0)
Maria lærer arabisk
Landet mellem de to floder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Landet mellem de to floderSaliha Fetteh
212,46 DKK
Paperback
(0)
Landet mellem de to floder

Mere om Saliha Fetteh

Hvis du søger en bog af Saliha Fetteh, finder du et stort udvalg tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Fetteh.
Bøgerne fra Saliha Fetteh udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Maria lærer arabisk" udgivet af Historia - "Landet mellem de to floder" udgivet af Historia

Bøger skrevet af Saliha Fetteh

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Saliha Fetteh hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan finde Saliha Fetteh bøger i udvalgte formater. Fettehs bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Historia.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Maria lærer arabisk" af Saliha Fetteh

Hos Bog & idé er "Maria lærer arabisk" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Historia, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på ara.

"Landet mellem de to floder" af Saliha Fetteh

Det er muligt at købe Saliha Fettehs "Landet mellem de to floder" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Historia, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Saliha Fetteh