Bog & idéSarah Khan

Bøger skrevet af Sarah Khan

Læs mere om Sarah Khan
5 produkter
5 produkter
Hist og pist på nationalmuseet - Find mumien
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hist og pist på nationalmuseet - Find mumienSarah Khan
82,96 DKK
Indbundet
(0)
Hist og pist på nationalmuseet - Find mumien
Hist og pist på nationalmuseet - Find mumien!
Hist og pist på nationalmuseet - Find mumien!Sarah Khan
79,95 DKK
EBOG
(0)
Hist og pist på nationalmuseet - Find mumien!
Hist og pist på byggepladsen - Find duen!
Hist og pist på byggepladsen - Find duen!Sarah Khan
79,95 DKK
EBOG
(0)
Hist og pist på byggepladsen - Find duen!
Hist og pist på rejsen - Find musen!
Hist og pist på rejsen - Find musen!Sarah Khan
79,95 DKK
EBOG
(0)
Hist og pist på rejsen - Find musen!
Hist og pist i verden - Find sælen!
Hist og pist i verden - Find sælen!Sarah Khan
79,95 DKK
EBOG
(0)
Hist og pist i verden - Find sælen!

Mere om Sarah Khan

Der er flere bøger skrevet af Sarah Khan til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Khan.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hist og pist i verden - Find sælen!" i serien "Hist og pist" udgivet af Lamberths Forlag - "Hist og pist på byggepladsen - Find duen!" i serien "Hist og pist" udgivet af Lamberths Forlag - "Hist og pist på nationalmuseet - Find mumien! " i serien "Hist og pist" udgivet af Lamberths Forlag - "Hist og pist på rejsen - Find musen!" i serien "Hist og pist" udgivet af Lamberths Forlag - "Vilde blomster" udgivet af Flachs - "Bogen om heste og ponyer" udgivet af Flachs - "Bogen om katte og killinger" udgivet af Flachs - "Hist og pist på rejsen - Find musen" i serien "Hist og pist" udgivet af Lamberth - "Hist og pist på byggepladsen - Find duen" i serien "Hist og pist" udgivet af Lamberth - "Hist og pist på nationalmuseet - Find mumien" i serien "Hist og pist" udgivet af Lamberth - "Hist og pist i verden - Find sælen" i serien "Hist og pist" udgivet af Lamberth

Sarah Khans bøger

Du kan bestille 11 bøger af Sarah Khan her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Khans bøger kommer i forskellige formater. Khans bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hist og pist i verden - Find sælen!" af Sarah Khan

Det er muligt at købe Sarah Khans "Hist og pist i verden - Find sælen!" som ebog. "Hist og pist i verden - Find sælen!" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Khans serie "Hist og pist". Det er Lamberths Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Sarah Khan "Hist og pist på byggepladsen - Find duen!"

"Hist og pist på byggepladsen - Find duen!" kan købes som ebog. Hvis du køber "Hist og pist på byggepladsen - Find duen!" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i Khans serie "Hist og pist". Det er Lamberths Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sarah Khan