Bog & idéSarah Kofman

Bøger skrevet af Sarah Kofman

Læs mere om Sarah Kofman
0 produkter

Mere om Sarah Kofman

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Sarah Kofman. Bogen hedder "Monsieur Antipyrine #3". Det er Antipyrine, der har udgivet den på dansk. "Monsieur Antipyrine #3" er desuden tilknyttet serien "Monsieur Antipyrine".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Monsieur Antipyrine #3" af Sarah Kofman

Det er muligt at købe Sarah Kofmans "Monsieur Antipyrine #3" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Monsieur Antipyrine". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Antipyrine.

Endnu en af Sarah Kofman fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sarah Kofman