Bog & idéSidse Schoubye Andersen

Bøger skrevet af Sidse Schoubye Andersen

Læs mere om Sidse Schoubye Andersen
3 produkter
3 produkter
Pædagogik
PædagogikAnita Lyngsø
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik
Pædagogik
PædagogikDavid Thore Gravesen
679,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik
Mad, mennesker og måltider
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mad, mennesker og måltiderBente Halkier
297,46 DKK
Hæftet
(0)
Mad, mennesker og måltider

Mere om Sidse Schoubye Andersen

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Sidse Schoubye Andersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Gyldendal - "Pædagogik" udgivet af Gyldendal

Mere om Sidse Schoubye Andersens bøger

Sidse Schoubye Andersen har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun finde Andersens bøger som hæftet. Bøgerne af Andersen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mad, mennesker og måltider" af Sidse Schoubye Andersen

Hos Bog & idé er "Mad, mennesker og måltider" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Sidse Schoubye Andersen "Pædagogik"

"Pædagogik" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Sidse Schoubye Andersen