Bog & idéSignild Vallgårda

Bøger skrevet af Signild Vallgårda

Læs mere om Signild Vallgårda
1 produkter
1 produkter
Hvordan mindsker vi uligheden i sundhed?
Hvordan mindsker vi uligheden i sundhed?Signild Vallgårda
49,95 DKK
Hæftet
(1)
Hvordan mindsker vi uligheden i sundhed?

Mere om Signild Vallgårda

Der er kun én bog af Signild Vallgårda tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Hvordan mindsker vi uligheden i sundhed?". Den er udgivet af Informations Forlag på dansk. "Hvordan mindsker vi uligheden i sundhed?" er desuden udgivet i serien "Moderne Ideer ".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Signild Vallgårdas "Hvordan mindsker vi uligheden i sundhed?"

"Hvordan mindsker vi uligheden i sundhed?" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Moderne Ideer ". Det er Informations Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Vallgårda, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Signild Vallgårda