Bog & idéSilla Marie Mørch Sievers

Bøger skrevet af Silla Marie Mørch Sievers

Læs mere om Silla Marie Mørch Sievers
1 produkter
1 produkter
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfundNicole Thualagant Winslow
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund

Mere om Silla Marie Mørch Sievers

Silla Marie Mørch Sievers har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Silla Marie Mørch Sievers' "Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund"

Det er muligt at købe Silla Marie Mørch Sievers' "Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Dette er en også en fantastisk bog fra Sievers, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Silla Marie Mørch Sievers