Bog & idéSøren A. Weimann

Bøger skrevet af Søren A. Weimann

Læs mere om Søren A. Weimann
1 produkter
1 produkter
Raketten på Langebro
Raketten på LangebroSøren A. Weimann
45,95 DKK
e-bog
(0)
Raketten på Langebro

Mere om Søren A. Weimann

Der er flere forskellige bøger af Søren A. Weimann tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Weimann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Raketten på Langebro" i serien "Casper & Caroline - historieholdere" udgivet af Saxo Publish - "Raketten på Langebro" i serien "Casper & Caroline - historieholdere" udgivet af Søren Andreasen Weimann

Bøger af Søren A. Weimann

Søren A. Weimann har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Søren A. Weimann bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Weimann er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Raketten på Langebro" af Søren A. Weimann

Det er muligt at købe Søren A. Weimanns "Raketten på Langebro" som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Raketten på Langebro" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Weimanns serie "Casper & Caroline - historieholdere". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saxo Publish.

"Raketten på Langebro" af Søren A. Weimann

Hos Bog & idé er "Raketten på Langebro" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i Weimanns serie "Casper & Caroline - historieholdere". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Søren Andreasen Weimann.
Detaljer
Fulde navn:
Søren A. Weimann