Bog & idéSøren Corfixsen Whitt

Bøger skrevet af Søren Corfixsen Whitt

Læs mere om Søren Corfixsen Whitt
2 produkter
2 produkter
Erhvervsvirksomhedsloven med kommentarer
Erhvervsvirksomhedsloven med kommentarerSøren Corfixsen Whitt
1239,95 DKK
Hardback
(0)
Erhvervsvirksomhedsloven med kommentarer
Selskabsloven
BOEGERTILSTAERKPRIS
SelskabslovenIda Rosenberg: Søren Corfixsen Whitt
3450,96 DKK
Hardback
(0)
Selskabsloven

Mere om Søren Corfixsen Whitt

Her hos Bog & idé finder du et bredt udbud af bøger af Søren Corfixsen Whitt. På listen nedenfor har du de seneste af Whitts bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Erhvervsvirksomhedsloven med kommentarer" udgivet af Karnov Group Denmark - "Selskabsloven" udgivet af Karnov Group Denmark

Søren Corfixsen Whitts bøger

Søren Corfixsen Whitt har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Whitt som hardback. Whitts bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Karnov Group Denmark.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Søren Corfixsen Whitts "Erhvervsvirksomhedsloven med kommentarer"

Det er muligt at købe Søren Corfixsen Whitts "Erhvervsvirksomhedsloven med kommentarer" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group Denmark.

Søren Corfixsen Whitt "Selskabsloven"

"Selskabsloven" kan købes som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group Denmark.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Corfixsen Whitt