Bog & idéSøren Ejlersen og Ditte Ingemann

Bøger skrevet af Søren Ejlersen og Ditte Ingemann

Læs mere om Søren Ejlersen og Ditte Ingemann
1 produkter
1 produkter
BLENDER
BLENDERSøren Ejlersen og Ditte Ingemann
299,95 DKK
Indbundet
(0)
BLENDER

Mere om Søren Ejlersen og Ditte Ingemann

Hvis du leder efter en bog af Søren Ejlersen og Ditte Ingemann, kan du købe et bredt udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Ingemanns bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fermentering 2.0" udgivet af People'sPress - "BLENDER" udgivet af People'sPress

Søren Ejlersen og Ditte Ingemanns bøger

Du kan bestille to bøger af Søren Ejlersen og Ditte Ingemann her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Ingemanns bøger fås blot som indbundet. Bøgerne af Ingemann er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af People'sPress.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Søren Ejlersen og Ditte Ingemanns "Fermentering 2.0"

Hos Bog & idé er "Fermentering 2.0" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"BLENDER" af Søren Ejlersen og Ditte Ingemann

"BLENDER" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Ejlersen og Ditte Ingemann