Bog & idéSøren Ekman

Bøger skrevet af Søren Ekman

Læs mere om Søren Ekman
4 produkter
4 produkter
Fra regnorm til anakonda
Fra regnorm til anakondaSøren Ekman
119,95 DKK
Paperback
(0)
Fra regnorm til anakonda
Sexologi
SexologiCharlotte Wilken-Jensen
689,95 DKK
Indbundet
(1)
Sexologi
Fra regnorm til anakonda
Fra regnorm til anakondaSøren Ekman
169,95 DKK
Indbundet
(0)
Fra regnorm til anakonda
Fra regnorm til anakonda
Fra regnorm til anakondaSøren Ekman
89,95 DKK
EBOG
(0)
Fra regnorm til anakonda

Mere om Søren Ekman

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Søren Ekman. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Ekman.
Bøgerne fra Søren Ekman udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sexologi" udgivet af Gyldendal - "Fra regnorm til anakonda" udgivet af Frydenlund - "Fra regnorm til anakonda" udgivet af Frydenlund - "Vom Regnwurm zur Anakonda" udgivet af Forlaget Frydenlund - "Fra regnorm til anakonda" udgivet af Frydenlund - "I form på 2 m2" udgivet af Forlaget 180

Mere om Søren Ekmans bøger

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Søren Ekman hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Ekmans bøger kommer i et udvalg af formater. Ekmans bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sexologi" af Søren Ekman

"Sexologi" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Fra regnorm til anakonda" af Søren Ekman

Det er muligt at købe Søren Ekmans "Fra regnorm til anakonda" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Ekman