Bog & idéSteen Hvid

Bøger skrevet af Steen Hvid

Læs mere om Steen Hvid
1 produkter
1 produkter
Den undersøgende leder, 2. udgave
Den undersøgende leder, 2. udgaveJørn Kjølseth Møller og Steen Hvid
299,95 DKK
Paperback
(0)
Den undersøgende leder, 2. udgave

Mere om Steen Hvid

Steen Hvid har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Hvids udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den undersøgende leder, 2. udgave" udgivet af Samfundslitteratur - "Den undersøgende leder" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Steen Hvids bøger

Steen Hvid har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Steen Hvid kan købes i flere formater. Bøgerne af Hvid er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Samfundslitteratur.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Steen Hvids "Den undersøgende leder, 2. udgave"

"Den undersøgende leder, 2. udgave" findes på den digitale boghylde som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Steen Hvid "Den undersøgende leder"

"Den undersøgende leder" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Steen Hvid