Bog & idéStephen Rollnick

Bøger skrevet af Stephen Rollnick

Læs mere om Stephen Rollnick
3 produkter
3 produkter
Den motiverende samtale
Den motiverende samtaleStephen Rollnick
459,95 DKK
Indbundet
(0)
Den motiverende samtale
Den motiverende samtale i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den motiverende samtale i praksisStephen Rollnick
359,96 DKK
Indbundet
(0)
Den motiverende samtale i praksis
Motivationssamtalen i sundhedssektoren
BOEGERTILSTAERKPRIS
Motivationssamtalen i sundhedssektorenStephen Rollnick
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Motivationssamtalen i sundhedssektoren

Mere om Stephen Rollnick

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Stephen Rollnick. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Rollnick.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Stephen Rollnicks bøger findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Den motiverende samtale i skolen" udgivet af Akademisk Forlag - "Den motiverende samtale i praksis" i serien "Den motiverende samtale" udgivet af Gyldendal - "Den motiverende samtale" udgivet af Gyldendal - "Motivationssamtalen i sundhedssektoren" udgivet af Gyldendal - "Motivationssamtalen" udgivet af HansReitzels

Stephen Rollnicks bøger

Du kan bestille fem bøger af Stephen Rollnick her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Stephen Rollnick kommer i samtlige formater. Rollnicks bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Stephen Rollnicks "Den motiverende samtale i skolen"

Det er muligt at købe Stephen Rollnicks "Den motiverende samtale i skolen" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

Stephen Rollnick "Den motiverende samtale i praksis"

Hos Bog & idé er "Den motiverende samtale i praksis" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af Rollnicks serie "Den motiverende samtale". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Stephen Rollnick