Bog & idéStig Hegn

Bøger skrevet af Stig Hegn

Læs mere om Stig Hegn
3 produkter
3 produkter
Stig Hegn: Jeg nægter!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stig Hegn: Jeg nægter!Perry Anderson
127,46 DKK
Paperback
(0)
Stig Hegn: Jeg nægter!
Trotskij
TrotskijLEBLANC
99,95 DKK
Paperback
(0)
Trotskij
Kina vågner?
Kina vågner?Antologi
39,95 DKK
Paperback
(0)
Kina vågner?

Mere om Stig Hegn

Der findes flere bøger af Stig Hegn til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Hegn.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Enevældens tilblivelse" udgivet af Solidaritet - "Et herligt liv" udgivet af Solidaritet

Bøger skrevet af Stig Hegn

Stig Hegn har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Hegns bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Hegn er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Solidaritet.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Enevældens tilblivelse" af Stig Hegn

Det er muligt at købe Stig Hegns "Enevældens tilblivelse" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Solidaritet.

Stig Hegn "Et herligt liv"

Det er muligt at købe Stig Hegns "Et herligt liv" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Solidaritet, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stig Hegn