Bog & idéStig Hjalmar Koch Jensen

Bøger skrevet af Stig Hjalmar Koch Jensen

Læs mere om Stig Hjalmar Koch Jensen
0 produkter

Mere om Stig Hjalmar Koch Jensen

Der er flere forskellige bøger skrevet af Stig Hjalmar Koch Jensen til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mekanikerens følgesvend" udgivet af Erhvervskolernes Forlag - "Mekanikerens følgesvend" udgivet af Erhvervskolernes Forlag - "Mekanikerens følgesvend" udgivet af Praxis Forlag A/S - "Mekanikerens følgesvend" udgivet af Erhvervskolernes Forlag - "Mekanikerens følgesvend" udgivet af Erhvervskolernes Forlag

Bøger af Stig Hjalmar Koch Jensen

Du kan købe fem bøger af Stig Hjalmar Koch Jensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Stig Hjalmar Koch Jensen kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mekanikerens følgesvend" af Stig Hjalmar Koch Jensen

Det er muligt at købe Stig Hjalmar Koch Jensens "Mekanikerens følgesvend" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Erhvervskolernes Forlag.

Stig Hjalmar Koch Jensen "Mekanikerens følgesvend"

"Mekanikerens følgesvend" er tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Erhvervskolernes Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Stig Hjalmar Koch Jensen