Bog & idéStig Melgaard

Bøger skrevet af Stig Melgaard

Læs mere om Stig Melgaard
1 produkter
1 produkter
Livet efter væksten
Livet efter vækstenKristine Holten-Andersen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Livet efter væksten

Mere om Stig Melgaard

Stig Melgaard har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Livet efter væksten". Den er udgivet af Hovedland på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Livet efter væksten" af Stig Melgaard

Hos Bog & idé er "Livet efter væksten" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Hovedland, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Stig Melgaard fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Stig Melgaard