Bog & idéStine Bauer Nørby

Bøger skrevet af Stine Bauer Nørby

Læs mere om Stine Bauer Nørby
2 produkter
2 produkter
Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige områdeLoni Ledderer
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske områdeIra Neumann
314,96 DKK
Bog
(1)
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område

Mere om Stine Bauer Nørby

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udvalg af bøger fra Stine Bauer Nørby. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Nørby.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område" udgivet af Gyldendal - "Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Stine Bauer Nørby

Stine Bauer Nørby har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Nørbys bøger fås i flere forskellige formater. Nørbys bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område" af Stine Bauer Nørby

Det er muligt at købe Stine Bauer Nørbys "Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område" som bog. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Stine Bauer Nørby. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Stine Bauer Nørby "Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område"

Hos Bog & idé er "Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Stine Bauer Nørby