Bog & idéStine Roldgaard

Bøger skrevet af Stine Roldgaard

Læs mere om Stine Roldgaard
1 produkter
1 produkter
Alt om amning
Alt om amningStine Roldgaard
59,95 DKK
EBOG
(0)
Alt om amning

Mere om Stine Roldgaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Stine Roldgaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Roldgaards seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alt om amning" udgivet af Forlaget Iris - "Alt om amning" udgivet af Iris

Bøger skrevet af Stine Roldgaard

Stine Roldgaard har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Stine Roldgaard bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Roldgaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Stine Roldgaards "Alt om amning"

Hos Bog & idé er "Alt om amning" tilgængelig som ebog. "Alt om amning" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Iris.

Stine Roldgaard "Alt om amning"

"Alt om amning" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Iris, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stine Roldgaard