Bog & idéStine & Stitch

Bøger skrevet af Stine & Stitch

Læs mere om Stine & Stitch
0 produkter

Mere om Stine & Stitch

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger skrevet af Stine & Stitch. På listen nedenfor finder du de nyeste af Stitchs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hyggestrik - Strikkede sokker" udgivet af Legind - "Hyggestrik - Strikkede sokker - Særudgave" udgivet af Legind - "Sokkebogen" udgivet af Legind

Stine & Stitchs bøger

Stine & Stitch har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Stitch som indbundet. Stitchs bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Legind.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hyggestrik - Strikkede sokker" af Stine & Stitch

Det er muligt at købe Stine & Stitchs "Hyggestrik - Strikkede sokker" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Legind, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Hyggestrik - Strikkede sokker - Særudgave" af Stine & Stitch

Hos Bog & idé er "Hyggestrik - Strikkede sokker - Særudgave" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Legind.
Detaljer
Fulde navn:
Stine & Stitch