Bog & idéSusanne Clod Pedersen & Kristian Rasmussen

Bøger skrevet af Susanne Clod Pedersen & Kristian Rasmussen

Læs mere om Susanne Clod Pedersen & Kristian Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Klaverbogen
KlaverbogenSusanne Clod Pedersen & Kristian Rasmussen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Klaverbogen

Mere om Susanne Clod Pedersen & Kristian Rasmussen

Susanne Clod Pedersen & Kristian Rasmussen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Klaverbogen". Den er publiceret af Forlaget Zara på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Susanne Clod Pedersen & Kristian Rasmussens "Klaverbogen"

Det er muligt at købe Susanne Clod Pedersen & Kristian Rasmussens "Klaverbogen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget Zara, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Susanne Clod Pedersen & Kristian Rasmussen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Clod Pedersen & Kristian Rasmussen