Bog & idéSven Algotsson

Bøger skrevet af Sven Algotsson

Læs mere om Sven Algotsson
0 produkter

Mere om Sven Algotsson

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Sven Algotsson. Bogen hedder "Akupressur for sundhed og velvære". Den er publiceret af Akacia på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sven Algotssons "Akupressur for sundhed og velvære"

Det er muligt at købe Sven Algotssons "Akupressur for sundhed og velvære" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Akacia, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Sven Algotsson skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sven Algotsson