Bog & idéSYNSMASKINEN

Bøger skrevet af SYNSMASKINEN

Læs mere om SYNSMASKINEN
0 produkter

Mere om SYNSMASKINEN

Du kan kun købe en enkelt bog af SYNSMASKINEN her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Monsieur Antipyrine #3". Det er Antipyrine, der har publiceret den på dansk. "Monsieur Antipyrine #3" er desuden tilknyttet serien "Monsieur Antipyrine".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Monsieur Antipyrine #3" af SYNSMASKINEN

"Monsieur Antipyrine #3" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i -s serie "Monsieur Antipyrine". Det er Antipyrine, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
SYNSMASKINEN