Bog & idéTherkild Therkildsen

Bøger skrevet af Therkild Therkildsen

Læs mere om Therkild Therkildsen
2 produkter
2 produkter
Nationalregnskab og økonomisk statistik
Nationalregnskab og økonomisk statistikTherkild Therkildsen
69,95 DKK
Paperback
(0)
Nationalregnskab og økonomisk statistik
Håndbog i officiel statistik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håndbog i officiel statistikTherkild Therkildsen
67,96 DKK
Hæftet
(0)
Håndbog i officiel statistik

Mere om Therkild Therkildsen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Therkild Therkildsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Therkildsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nationalregnskab og økonomisk statistik" udgivet af Samfundslitteratur - "Håndbog i officiel statistik" udgivet af Samfundslitteratur - "Nationalregnskab og økonomisk statistik" udgivet af Samfundslitteratur - "Håndbog i officiel statistik" udgivet af Samfundslitteratur

Therkild Therkildsens bøger

Therkild Therkildsen har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Therkild Therkildsen kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Therkildsen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Samfundslitteratur.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Therkild Therkildsens "Nationalregnskab og økonomisk statistik"

Det er muligt at købe Therkild Therkildsens "Nationalregnskab og økonomisk statistik" som pdf. Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Therkild Therkildsen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

"Håndbog i officiel statistik" af Therkild Therkildsen

Hos Bog & idé er "Håndbog i officiel statistik" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Håndbog i officiel statistik" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Therkild Therkildsen