Bog & idéThomas Pavitte

Bøger skrevet af Thomas Pavitte

Læs mere om Thomas Pavitte
0 produkter

Mere om Thomas Pavitte

Der findes en del bøger fra Thomas Pavitte tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Pavittes seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mesterværker" i serien "Farv & find||Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Politikens Forlag - "FARV & FIND Ikoner" i serien "Farv & find||Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Politikens Forlag - "1000 prik-til-prik - Storbyer " i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Billesø & Baltzer

Bøger af Thomas Pavitte

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Thomas Pavitte hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Pavitte kommer bare som hæftet. Thomas Pavitte bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Thomas Pavittes "Mesterværker"

Hos Bog & idé er "Mesterværker" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Farv & find||Malebøger og aktivitetsbøger". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

"FARV & FIND Ikoner" af Thomas Pavitte

Hos Bog & idé er "FARV & FIND Ikoner" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Pavittes serie "Farv & find||Malebøger og aktivitetsbøger". Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Pavitte