Bog & idéTine Buch-Andersen

Bøger skrevet af Tine Buch-Andersen

Læs mere om Tine Buch-Andersen
1 produkter
1 produkter
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfundNicole Thualagant Winslow
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund

Mere om Tine Buch-Andersen

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Tine Buch-Andersen. Det er "Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tine Buch-Andersens "Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund"

Hos Bog & idé er "Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Tine Buch-Andersen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Tine Buch-Andersen