Bog & idéTine Grandjean

Bøger skrevet af Tine Grandjean

Læs mere om Tine Grandjean
0 produkter

Mere om Tine Grandjean

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Tine Grandjean. På listen nedenfor har du Grandjeans seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Leg med maden" udgivet af Sund med Mad - "Elsk maden" udgivet af Multivers

Mere om Tine Grandjeans bøger

Tine Grandjean har to bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Grandjean kommer kun som hæftet. Grandjeans bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tine Grandjeans "Leg med maden"

"Leg med maden" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Sund med Mad, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Tine Grandjean "Elsk maden"

Hos Bog & idé er "Elsk maden" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Multivers.
Detaljer
Fulde navn:
Tine Grandjean