Bog & idéTine Greiner

Bøger skrevet af Tine Greiner

Læs mere om Tine Greiner
0 produkter

Mere om Tine Greiner

Hvis du er på jagt efter en bog af Tine Greiner, ser du et stort udvalg online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Greiner.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Politipsykologi" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Politipsykologi" udgivet af Gyldendal

Tine Greiners bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Tine Greiner hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Tine Greiner fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Greiner er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Politipsykologi" af Tine Greiner

Det er muligt at købe Tine Greiners "Politipsykologi" som e-bog (pdf-format). "Politipsykologi" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hans Reitzels Forlag.

"Politipsykologi" af Tine Greiner

Hos Bog & idé er "Politipsykologi" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Tine Greiner