Bog & idéTine Kristensen

Bøger skrevet af Tine Kristensen

Læs mere om Tine Kristensen
1 produkter
1 produkter
TAKT i skolen
TAKT i skolenHelle Overballe Mogensen
519,95 DKK
Hæftet
(1)
TAKT i skolen

Mere om Tine Kristensen

Der er mange bøger skrevet af Tine Kristensen tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Kristensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dannelse i alle fag" udgivet af Dafolo - "TAKT i skolen" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Billeder af ny velfærd" udgivet af Gyldendal

Mere om Tine Kristensens bøger

Tine Kristensen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Tine Kristensen bøger i forskellige formater. Kristensens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Tine Kristensens "Dannelse i alle fag"

Det er muligt at købe Tine Kristensens "Dannelse i alle fag" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"TAKT i skolen" af Tine Kristensen

"TAKT i skolen" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Tine Kristensen