Bog & idéTine Plesner

Bøger skrevet af Tine Plesner

Læs mere om Tine Plesner
1 produkter
1 produkter
Dansk naturligvis, bind 1
Dansk naturligvis, bind 1Tine Plesner
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Dansk naturligvis, bind 1

Mere om Tine Plesner

Tine Plesner har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Plesner.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk naturligvis. Bind 2" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "Dansk naturligvis. Bind 3" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "Dansk naturligvis 1. Lytteøvelser på cd" udgivet af Special-Pædagogisk Forlag - "Dansk naturligvis" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "Dansk naturligvis 3. Lytteøvelser på cd" udgivet af Special-Pædagogisk Forlag - "Dansk naturligvis 2. Lytteøvelser på cd" udgivet af Special - "Dansk naturligvis, bind 1" udgivet af Special

Bøger af Tine Plesner

Tine Plesner har syv bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Tine Plesner bøger i forskellige formater. Plesners bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tine Plesners "Dansk naturligvis. Bind 2"

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Tine Plesner. Det er Special-pædagogisk forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Dansk naturligvis. Bind 3" af Tine Plesner

Det er muligt at købe Tine Plesners "Dansk naturligvis. Bind 3" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Special-pædagogisk forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Tine Plesner