Bog & idéTonny Karlsmark

Bøger skrevet af Tonny Karlsmark

Læs mere om Tonny Karlsmark
4 produkter
4 produkter
Sår
SårLis Balleby
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Sår
Sygdomslære
SygdomslæreNina Skavlan Godtfredsen
799,95 DKK
Bog
(0)
Sygdomslære
Sår
BOEGERTILSTAERKPRIS
SårLis Balleby
416,46 DKK
Hæftet
(0)
Sår
Basisbog i sygdomslære
Basisbog i sygdomslæreMarie Seibæk
799,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i sygdomslære

Mere om Tonny Karlsmark

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Tonny Karlsmark. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Karlsmark.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sår" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Sår" udgivet af - - "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Sår" udgivet af Gyldendal

Bøger af Tonny Karlsmark

Du kan bestille seks bøger af Tonny Karlsmark her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Tonny Karlsmark fås i flere forskellige formater. Karlsmarks bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sår" af Tonny Karlsmark

Hos Bog & idé er "Sår" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Sygdomslære" af Tonny Karlsmark

"Sygdomslære" er til salg som bog. Endnu en af Tonny Karlsmark fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Tonny Karlsmark