Bog & idéTormod Haugland

Bøger skrevet af Tormod Haugland

Læs mere om Tormod Haugland
1 produkter
1 produkter
Mørk materie
Mørk materie Tormod Haugland
89,95 DKK
EBOG
(2)
Mørk materie

Mere om Tormod Haugland

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Tormod Haugland . Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Haugland.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Om dyr og syn" udgivet af Forlaget Silkefyret - "Mørk materie " udgivet af Forlaget Silkefyret

Bøger skrevet af Tormod Haugland

Du kan bestille to bøger af Tormod Haugland her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Haugland fås bare som ebog. Hauglands bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Forlaget Silkefyret.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Om dyr og syn" af Tormod Haugland

Hos Bog & idé er "Om dyr og syn" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Om dyr og syn" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Forlaget Silkefyret, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Mørk materie " af Tormod Haugland

"Mørk materie " kan købes online som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Mørk materie " på din enhed og begynde at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Silkefyret.
Detaljer
Fulde navn:
Tormod Haugland