Bog & idéTove Gadegaard

Bøger skrevet af Tove Gadegaard

Læs mere om Tove Gadegaard
0 produkter

Mere om Tove Gadegaard

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Tove Gadegaard. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Gadegaard.
Bøgerne fra Tove Gadegaard udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dansk-tysk / Tysk-dansk erhvervsordbog" udgivet af G.E.C. Gads forlag - "Dansk-Tysk Erhvervsordbog" i serien "Gyldendals erhvervsordbøger¤Gyldendals Fagordbøger" udgivet af Gyldendal - "Tysk-Dansk Erhvervsordbog" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Tove Gadegaard

Tove Gadegaard har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan købe Tove Gadegaard bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Gadegaard er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Dansk-tysk / Tysk-dansk erhvervsordbog" af Tove Gadegaard

"Dansk-tysk / Tysk-dansk erhvervsordbog" kan købes online som cd-rom. Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Tove Gadegaard. Bogen kan købes online hos Bog & idé på mul og er publiceret af G.E.C. Gads forlag.

"Dansk-Tysk Erhvervsordbog" af Tove Gadegaard

"Dansk-Tysk Erhvervsordbog" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen er med i Gadegaards serie "Gyldendals erhvervsordbøger¤Gyldendals Fagordbøger". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tove Gadegaard