Bog & idéTracy Alloway

Bøger skrevet af Tracy Alloway

Læs mere om Tracy Alloway
1 produkter
1 produkter
Arbejdshukommelse
ArbejdshukommelseTracy Alloway
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Arbejdshukommelse

Mere om Tracy Alloway

Tracy Alloway har en del bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Alloways seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Arbejdshukommelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Arbejdshukommelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Bøger skrevet af Tracy Alloway

Der er to tilgængelige udgivelser af Tracy Alloway hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Tracy Alloway bøger i forskellige formater. Alloways bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Arbejdshukommelse" af Tracy Alloway

Det er muligt at købe Tracy Alloways "Arbejdshukommelse" som e-bog. Med "Arbejdshukommelse" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag.

Tracy Alloway "Arbejdshukommelse"

"Arbejdshukommelse" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Tracy Alloway