Bog & idéVagif Sultanly

Bøger skrevet af Vagif Sultanly

Læs mere om Vagif Sultanly
1 produkter
1 produkter
the Dream of Death
the Dream of DeathVagif Sultanly
249,95 DKK
Hardback
(0)
the Dream of Death

Mere om Vagif Sultanly

Vagif Sultanly har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "the Dream of Death". Den er publiceret af Whyte Tracks på engelsk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"the Dream of Death" af Vagif Sultanly

Det er muligt at købe Vagif Sultanlys "the Dream of Death" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Whyte Tracks.

Dette er en også en skøn bog fra Sultanly, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Vagif Sultanly