Bog & idéWasiim Bahr

Bøger skrevet af Wasiim Bahr

Læs mere om Wasiim Bahr
0 produkter

Mere om Wasiim Bahr

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Wasiim Bahr. På listen nedenfor finder du de nyeste af Bahrs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Håndbog til fast ejendom" udgivet af Books on Demand - "Håndbog til skatteret" udgivet af Books on Demand - "Håndbog til virksomhedsoverdragelse" udgivet af Books on Demand - "Håndbog til markedsret" udgivet af Books on Demand - "Håndbog til strafferet og straffeproces" udgivet af Books on Demand - "Håndbog til familieret og arveret" udgivet af Books on Demand - "Håndbog til EU-ret" udgivet af Books on Demand - "Håndbog til retsvidenskabsteori" udgivet af Books on Demand - "Håndbog til formueret II" udgivet af Books on Demand - "Håndbog til civilproces" udgivet af Books on Demand - "Håndbog til forvaltningsret" udgivet af Books on Demand - "Håndbog til formueret I" udgivet af Books on Demand - "Håndbog til statsorganerne" udgivet af Books on Demand - "Håndbog til juridisk metode" udgivet af Books on Demand - "Håndbog til forsvarsadvokaten" udgivet af Books on Demand - "Håndbog til selskabsret" udgivet af Books on Demand - "Håndbog til praktisk aftaleret" udgivet af Books on Demand - "Håndbog til formueret III" udgivet af Books on Demand - "Håndbog til forsvarsadvokaten" udgivet af Books on Demand - "Håndbog til strafferet og straffeproces" udgivet af Forlaget Kaffekop - "Håndbog til civilproces" udgivet af Forlaget Kaffekop - "Håndbog til formueret II: Køberet, obligationsret, tingsret og international privatret" udgivet af Forlaget Kaffekop - "Håndbog til forvaltningsret" udgivet af Forlaget Kaffekop - "Håndbog til EU-ret" udgivet af Forlaget Kaffekop - "Håndbog til familieret, 2. udgave" udgivet af Forlaget Kaffekop - "Håndbog til retsvidenskabsteori" udgivet af Forlaget Kaffekop

Wasiim Bahrs bøger

Wasiim Bahr har 26 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Wasiim Bahr bøger i flere forskellige formater. Bahrs bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Håndbog til fast ejendom" af Wasiim Bahr

Det er muligt at købe Wasiim Bahrs "Håndbog til fast ejendom" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.

Wasiim Bahr "Håndbog til skatteret"

Hos Bog & idé er "Håndbog til skatteret" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Wasiim Bahr