Bog & idéWerner Funder

Bøger skrevet af Werner Funder

Læs mere om Werner Funder
1 produkter
1 produkter
Suk i Moskva
Suk i MoskvaWerner Funder
149,95 DKK
EBOG
(0)
Suk i Moskva

Mere om Werner Funder

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Werner Funder. Det er "Suk i Moskva". Det er DreamLitt, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Suk i Moskva" af Werner Funder

Hos Bog & idé er "Suk i Moskva" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Suk i Moskva" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af DreamLitt.

Dette er en også en skøn bog fra Funder, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Werner Funder