Bog & idéYingsze Zhang

Bøger skrevet af Yingsze Zhang

Læs mere om Yingsze Zhang
0 produkter

Mere om Yingsze Zhang

Yingsze Zhang har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Clinical Epidemiology of Orthopaedic Trauma". Det er Thieme Medical Publishers, der har udgivet den på engelsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Clinical Epidemiology of Orthopaedic Trauma" af Yingsze Zhang

Hos Bog & idé er "Clinical Epidemiology of Orthopaedic Trauma" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Thieme Medical Publishers.

Endnu en af Yingsze Zhang fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Yingsze Zhang