Bog & idéSkoleSkoletasker

JEVA skoletasker

JEVA revolutionerede skoletaskebranchen i 1970’erne, hvor gymnastikposen, madkassen og drikkedunken blev en integreret del af skoletasken. De har lavet kvalitetsprodukter til danskerne i mere end 60 år, og deres fornemmeste opgave er blandt andet at producere skoletasker med perfekt ergonomi. JEVA tager opgaven meget alvorligt så de lader ikke nogen skadelige stoffer finde vej til taskerne. Derfor er de alle sammen 100% fri for fluorstoffer, BPA, phthalater og PVC. 

 

“Alle børn har ret til en skoletaske” – derfor donerer JEVA tasker til hjælpeorganisationer verden over. Men JEVA laver ikke kun tasker til børn. Voksentasker er også en del af deres sortiment, herunder rygsække og backpacks til rejser med mere. 

 

JEVA producerer mange forskellige typer af skoletasker, så du kan finde en, der passer lige netop til dit barn. Vi har beskrevet seks af deres kategorier her:

  • Beginners: JEVA Beginners-taskerne er til de små, som lige er startet i skole. De har bløde og formede remme, og en brystrem der kan indstilles, så det hele sidder perfekt. De har en “foam back”-ryg, som støtter præcis hvor den skal, som der ikke skabes mellemrum mellem taske og ryg. Den perfekte ergonomi fra start. Og så fås de selvfølgelig i søde og smarte motiver, som passer til alderen. Med til taskerne følger der både madkasse, drikkedunk og gymnastikpose. Der er desuden i hovedrummet en tabletlomme og i låget er der plads til navn og adresse. Sidst men ikke mindst er tasken fyldt med reflekser, så barnet kan ses fra alle vinkler. 

  • Intermediate: JEVA Intermediate er ligesom Beginners beregnet til børn i de første klassetrin. Denne har også “foam back”-ryg og kan indstilles til den optimale bærekomfort. Der følger ligeledes madkasse, drikkedunk og gymnastikpose med, men posen er større og der er faktisk plads til to JEVA madkasser. Der er en separat PC-lomme, som er hævet over bunden, så den ikke får stød. Intermediate er også udstyret med reflekser hele vejen rundt for optimal synlighed i trafikken. 

  • U-turn: JEVA U-turn rammer lidt bredere end de to øvrige, ved at de henvender sig til 1. - 4. klasse. Den har JEVA’s ”Support Back”, og har 4 støttepunkter. Det som kendetegner U-turn modellen er dens specielle u-åbning, som gør det ekstra let at komme ned i taskens store hovedrum. Ellers besidder denne model de samme kvaliteter som de to førnævnte.

  • Square: JEVA Square rygsæk besidder JEVA’s “Support Back” med 3 polstrede støttepunkter. Denne taske egner sig godt til 2. – 5. klasse. Den er lidt kort i længden, for at tilpasse sig børnenes ryg. Rygsækken er meget let, kun 1010 gram inklusiv gymnastikpose. Det er en stor fordel, da hvert gram tæller når børnene skal bære på tasken til og fra skolen hver dag. 

  • Survivor: JEVA Survivor er en god 26 liters rygsæk med 3 støttepunkter i ryggen, efter JEVA’s ”Support Back” design. Tasken er let, kun 760 gram, og den har en justerbar brystrem. Remmene er ligeledes polstrede og tasken har mange reflekser – som er en vigtig ting når barnet skal til og fra skolen om vinteren. Rygsækken er opdelt i to store rum, hvor det andet kan bruges til en pc. I det ene rum er der også en mobillomme, hvor mobilen kan hvile gennem skoledagen. 

  • Supreme: JEVA Supreme egner sig godt til de større børn, teenagere samt voksne. Rygsækken er 30 liter stor, og der medfølger en aftagelig minirygsæk på 10 liter. Minirygsækken er nem at af- og påmontere. JEVA Supreme vejer kun 1060 gram, inklusiv minirygsækken. Tasken har JEVA’s ”Support Back” design, og den har 3 støttepunkter i ryggen. Supreme fås både ensfarvede, samt flerfarvede i adskillige mønstre og motiver. Der findes derfor en Supreme til alle aldre, og ethvert ønske.

 

Den bedste måde at finde den rette skoletaske er selvfølgelig ved at prøve den. Alle børn er forskellige, og har brug for sin helt egen skoletaske. Du kan heldigvis få god og kompetent vejledning i alle vores butikker. For at finde den bedste JEVA taske for jer, kan I derfor tage ned i jeres lokale butik, og spørge om skoletasker JEVA. Forhåbentligt finder I en som opfylder alle jeres krav. Det kan være sjovt at have et penalhus som matcher ens taske. Det er derfor muligt at købe et penalhus i samme design som den taske I vælger. Flere af penalhusene inkluderer indhold.

 

Hold øje med siden her, for at finde gode JEVA skoletaske tilbud.