Skoleklar

Skolestart – hvilken stiftblyant, passer, lineal, skoletaske, penalhus osv. skal du vælge? 

Valg af skoletaske og tilbehør

Spørgsmålene er mange, når der skal købes ny skoletaske. Vi har et stort udvalg af skoletasker hos Bog & Idé. Tasken må ikke veje for meget og så skal den sidde rigtigt på barnets ryg. Polstrede skulderstopper gør tasken mere behagelig og en brystrem og hofterem er god til at holde hele tasken på plads. 

Penalhuse med eller uden rum
Sortimentet af penalhuse er stort. Du kan vælge imellem små ovale eller runde og de store, som kan foldes ud med flere rum med eller uden indhold i nylon eller læder. Udvalget viser dig penalhuse til de små, som starter i skole, men også til unge studerende, som ikke har det store skriveudstyr med i det daglige. Se alle penalhuse her

Skrivesæt
Skrivesæt kan indeholde blyanter med forskellige tykkelser stifter evt. viskelæder og blyantspidser. Det er en god måde at få flere valgmuligheder, når du skriver, regner eller tegner. Hvis du er til et bestemt mærke, så er der ofte penge af spare ved at købe sættene. Se alle vores skriveredskaber her. 

Vælg den rette stifteblyant
Udvalget af stiftblyanter er meget stort. Det er vigtigt at du bruger tid på at finde den stiftblyant, som passer til din hånd og til dine behov. Skal du skrive eller tegne? Skal du starte i 1. klasse eller på et studie? Har du behov for viskelæder? Ja, spørgsmålene kan være mange.

Nedenfor finder du et udvalg af det bedste skoletilbehør til gode priser.