Førskole og børnehave

skoleklar dreng

Rygsække til førskole og børnehave

Den første gode taske til alle de vigtige ting

Penaler til førskole

Penalhuset er vigtigt, når man er stor nok til at gå i førskole

At starte i skole

Læs de gode historier om børn, der starter i skole

Læringsspil til børn

Lær bogstaver og tal gennem leg

Opbevaringskasser fra LEGO

Bestil online med gratis fragt til din lokale butik og 365 dages byttegaranti

Børnehave og førskole 

Det er en spændende tid at gå i børnehave og førskole. Der lærer børnene mange forskellige ting, og børnehaven og førskolen er blandt andet med til at forberede børnene på en god skolestart.

Børnehave taske

For de børn som går i børnehave er det vigtigt med en god børnehavetaske. Børnehavetasken kan opbevare mange af de ting, som barnet skal have med til sin hverdag, herunder f.eks. skiftetøj, legetøj, og en bamse. En rygsæk er et populært valg som taske til børnehaven, og de findes i mange forskellige størrelser og farver. Du kan blandt andet få en børnehavetaske som er 8 liter, 10 liter eller 16,5 liter, alt efter jeres behov. I Bog & idé har vi ergonomiske tasker fra ergobag, som kan justeres efter barnets ryg. Du kan også finde en matchende gymnastikpose til tasken. Desuden har vi børnehaverygsække fra kendte mærker som blandt andet LEGO og Republic. Taskerne kan også bruges, når man skal på ferie eller til en travl dag på farten.

Rygsæk børn 

Der er mange ting som er gode at have med når man går i førskole. En god taske er en af dem. Mange vælger en rygsæk som førskoletaske, og der er det vigtigt at vælge en som både er behagelig, og som barnet selv synes er smart. I Bog & idé findes der adskillige tasker, som passer til førskolebørn, og derfor er der noget til enhver smag. Her kan man blandt andet vælge ensfarvede tasker, eller mere farverige med billeder eller motiver. Til flere af taskerne er det muligt at købe en matchende gymnastikpose, og endnu et matchende penalhus til mange af dem!  Derfor kan man have skoletaske, penalhus og gymnastikpose i det samme design og farve, hvis det er det man ønsker. Det kan også være sjovt at kombinere andre penalhuse med sin taske, og på den måde få endnu flere farver og billeder i dagligdagen. Vi har penalhuse i forskellige størrelser og former. Mange af penalhusene har også inkluderet indhold, så der er styr på det fra starten af.

Skriveredskaber og tilbehør

Vi har også et stort udvalg af andet tilbehør og skoleting som skal bruges til førskolen. Herunder farveblyanter, blyanter, viskelæder, blyantspidser og tusser. Tuscherne findes i alle regnbuens farver: gul, rød, grøn og blå. Vi har også flotte drikkeflasker og drikkedunke til madpakken. Ligeledes er det vigtigt at være klar til alt vejr, og derfor har vi regnslag til mange af vores tasker, som kan benyttes på vej til og fra skolen. Derudover har vi smarte LEGO punge, hvor der både er plads til mønter og kort.

Leg og lær 

Forberedelsen til skolen foregår ikke kun i børnehaven eller førskolen. Her spiller hjemmet også en stor rolle. Fælles kan I f.eks. øve bogstaverne: både deres lyd og udseende. Det kan I blandt andet gøre gennem bøger til øvelse af bogstaverne og / eller plakat med bogstaver. I kan også øve jer på tal og matematik gennem leg. Der har vi et stort sortiment af spil og læringsspil, hvor I kan bruge jeres kvalitetstid sammen på en sjov og konstruktiv måde. Vi har også farverige perler, som kan give jeres barn frit spil for kreativiteten.

Her nederst på siden kan I også få inspiration til bøger til børnehavebørn og førskolebørn. Der kan I blandt andet finde bøger til sprogstimulering og højtlæsning.