Bog & idéSkoleTinka tilbehør

Tinka tilbehør

5 produkter
5 produkter
Dagbog Tinka plys bamse
Dagbog Tinka plys bamseBørneartikler div.
129,95 DKK
(0)
Dagbog Tinka plys bamse
Dagbog Tinka plys unicorn
KUN KLIK & HENT
Dagbog Tinka plys unicornBørneartikler div.
129,95 DKK
(0)
Dagbog Tinka plys unicorn
Dagbog Tinka plys
Dagbog Tinka plys kaninBørneartikler div.
129,95 DKK
(0)
Dagbog Tinka plys kanin
Dagbog Tinka plys
Dagbog Tinka plys bamseBørneartikler div.
129,95 DKK
(0)
Dagbog Tinka plys bamse
Dagbog Tinka plys
Dagbog Tinka plys m/perlerBørneartikler div.
129,95 DKK
(0)
Dagbog Tinka plys m/perler

Tinka tilbehør

Tinka har ikke kun lavet flotte skoletasker og penalhus. Du kan også købe fine madkasser og drikkedunke, som har matchende design således, at der er sammenhæng mellem dit barns Tinka produkter. Det gør det nemmere at genkende og dermed også at få den rigtige madkasse med hjem igen.

Lidt farve til hverdagen

Tinka madkasser, drikkedunke, punge og dagbøger er med til at give lidt farve i hverdagen. Foruden at være ganske praktiske, madkassen, for eksempel, har opdelte rum indvendigt, er Tinka skoletilbehør flotte og farverige. Lad dit barn udtrykke sig selv gennem en verden af farver og flotte motiver.

Praktisk og stilistisk design

En stor og blød pompon, som hænger fra en pung i blank, pink materiale eller en dagbog med blødt plysomslag og en lille lås. Det er ganske vist ikke det første de fleste af os tænker på når vi hører noget beskrevet som praktisk design. Tinka skoletilbehør er poppet, smart og farverigt, og det er en fordel. De stærke farver og spændende design gør det nemmere at genkende og holde styr på dit barns skoletilbehør, hvilket mindsker risikoen for, at det skulle blive forlagt eller stjålet, uden at kunne findes igen. Det smarte og stilistiske design kan også, med lidt held, øge sandsynligheden for, at madkassen eller drikkedunken behandles med større respekt og omhu – især hvis dit barn selv har fået lov til at vælge sin personlige favorit.

Med en Tinka pung kan du sikre, at dit barn har nogle småmønter til f.eks. bussen eller frokosten, og med Tinkas iøjefaldende design kan du mindske risikoen for, at dit barn mister sin pung og sine lommepenge.

En Tinka dagbog vil for mange voksne virke fjollet eller overflødigt, men for dit barn kan det være en enestående mulighed for at udforske og udtrykke sin tanker og sine følelser – helt privat. En dagbog gør det muligt at sætte struktur på hverdagen og endda gemme oplevelser og indtryk til dit barn bliver ældre, så disse ikke alle går i glemmebogen. Den lille hængelås giver dit barn mod på at skrive åbent og ærligt, selvsikker i sin kontrol over dagbogens indhold. På samme tid er den lettere symbolske hængelås repræsentant for den tillid, der eksisterer mellem dig og dit barn.

Køb madkasse hos Bog & idé

Køb madkasse hos Bog & idé og bliv skoleklar med Tinka. Tinka har alle de ting dit barn skal bruge for at blive skoleklar – med stil. Tjek vores udvalg af Tinka skoletilbehør, skoletasker og penalhuse og give dit barn en god start på sin uddannelse.