Bog & idéBøgerKogebøgerPlantebaseret madlavning

Plantebaseret madlavning

235 produkter
235 produkter
Den dovne vegetar
BESTSELLERSTAERKPRIS
Den dovne vegetarCamilla Skov
259,95 DKK
Indbundet
(3)
Den dovne vegetar
Valdemarsro - Grøn aftensmad
BESTSELLERSTAERKPRIS
Valdemarsro - Grøn aftensmadAnn-Christine Hellerup Brandt
259,95 DKK
Indbundet
(4)
Valdemarsro - Grøn aftensmad
Antiinflammatorisk kost
Antiinflammatorisk kostNana Dalby
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Antiinflammatorisk kost
21 vegetariske dage til vægttab
BOEGER50SP
21 vegetariske dage til vægttabAlice Apel Hartvig
50,00 DKK
Hæftet
(0)
21 vegetariske dage til vægttab
Vegetarisk i aften?
Vegetarisk i aften?Camilla Skov
299,95 DKK
Indbundet
(2)
Vegetarisk i aften?
Kærlige madpakker
Kærlige madpakkerMia Sommer
279,95 DKK
Hardback
(0)
Kærlige madpakker
The New Grand Tour Cookbook 2
The New Grand Tour Cookbook 2Hannah Grant
349,95 DKK
Hardback
(0)
The New Grand Tour Cookbook 2
Billig mad på dyre tallerkener
Billig mad på dyre tallerkenerCamilla Skov
299,95 DKK
Indbundet
(1)
Billig mad på dyre tallerkener
Den plantebaserede kost (NY UDGAVE)
Den plantebaserede kost (NY UDGAVE)Maria Felding og Tobias Schmidt Hansen
349,95 DKK
Indbundet
(2)
Den plantebaserede kost (NY UDGAVE)
Fantastiske bælgfrugter
Fantastiske bælgfrugterMia Sommer
259,95 DKK
Hardback
(1)
Fantastiske bælgfrugter
Bælgfrugter
BælgfrugterMalene Søgaard
279,95 DKK
Hardback
(0)
Bælgfrugter
Smag
SmagYotam Ottolenghi
369,95 DKK
Indbundet
(1)
Smag
Grøn mad - grøn energi
Grøn mad - grøn energiJohanne Mosgaard
299,95 DKK
Indbundet
(1)
Grøn mad - grøn energi
Madglæde
MadglædeAlberte Stengaard
299,95 DKK
Hardback
(0)
Madglæde
100 kødfrie dage
100 kødfrie dageNadia Mathiasen
269,95 DKK
Indbundet
(1)
100 kødfrie dage
Grill grønt
Grill grøntNikolaj Juel-Christiansen
269,95 DKK
Indbundet
(0)
Grill grønt
Det grønne årstidskøkken
Det grønne årstidskøkkenAnette Hoeg Nielsen
279,95 DKK
Hardback
(0)
Det grønne årstidskøkken
Antiinflammatorisk hverdagsmad
Antiinflammatorisk hverdagsmadCamilla Clevin
179,95 DKK
Hardback
(1)
Antiinflammatorisk hverdagsmad
Koge[dag]bog
Koge[dag]bogAstrid Olsen
299,95 DKK
Hardback
(0)
Koge[dag]bog
Grøn grød
Grøn grødGorm Wisweh
229,95 DKK
Hardback
(0)
Grøn grød
Vegansk grundkøkken
Vegansk grundkøkkenJohanne Mosgaard
299,95 DKK
Hardback
(0)
Vegansk grundkøkken
Alt om vegansk ernæring til grønne spirer
Alt om vegansk ernæring til grønne spirerMaria Felding
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Alt om vegansk ernæring til grønne spirer
Det grønne Asien
Det grønne AsienRain Lundström
249,95 DKK
Hardback
(0)
Det grønne Asien
SANK med børn
SANK med børnJulie A. Swane og Johanne S. Philipsen
279,95 DKK
Hardback
(0)
SANK med børn
Let at lave
BOEGER50SP
Let at laveJessica Frej
50,00 DKK
Hardback
(1)
Let at lave

Kogebøger med plantebaserede madopskrifter

Hos Bog & idé finder du et stort udvalg af plantebaserede kogebøger – et sandt skatkammer for enhver, der ønsker at udforske den rige og mangfoldige verden af plantebaseret madlavning. Uanset om dit hjerte banker for helt veganske retter eller du leder efter vegetariske måltider, der inkluderer mejeriprodukter og æg, finder du inspiration til en grønnere livsstil i vores udvalg.

Ved du allerede nu, at du er på jagt efter en kogebog, der fokuserer på enten vegetarisk eller vegansk, kan du med fordel hoppe til siden med alle veganske kogebøger eller alle vegetariske kogebøger ved hjælp af disse links.

Fordele ved plantebaseret madlavning

Der er flere fordele ved at vælge en mere plantebaseret kost, som både kan komme din sundhed, miljøet og den generelle dyrevelfærd til gode. Videnskabelige studier har eksempelvis gentagne gang vist, at en plantebaseret kost kan bidrage til at forbedre hjertesundheden, reducere risikoen for visse kroniske sygdomme og fremme vægttab. Derudover er plantebaseret madlavning mere bæredygtig, da det generelt kræver færre ressourcer som vand og land sammenlignet med kostvaner, der er tunge på animalske produkter. Endelig kan plantebaserede alternativer bidrage til at mindske efterspørgslen på produkter, der kommer fra dyrehold under ofte kritisable forhold.

Sådan kommer du i gang med plantebaseret kost

Måske går du og drømmer om at få mere grønt ind i din generelle kost, men hvor skal man lige starte? Her giver vi dig et par tips til at komme i gang:

  1. Start småt: Integrér plantebaserede måltider et par gange om ugen og øg gradvist hyppigheden

  2. Udforsk. Vær nysgerrig og prøv forskellige opskrifter for at finde dine favoritter

  3. Planlæg: En god plan for dine måltider kan hjælpe dig med at sikre, at du får en ernæringsmæssigt afbalanceret kost

Ofte stillede spørgsmål om plantebaseret mad

Hvad er forskellen på vegansk og vegetarisk?

Vegansk udelukker alle animalske produkter, mens vegetarisk kan inkludere mejeriprodukter og æg.

Er plantebaseret madlavning dyrt?

Det kan være budgetvenligt, især hvis du fokuserer på hele fødevarer som bønner, linser, grøntsager og korn.