Bog & idéBøgerKogebøger

Valdemarsro

5 produkter
5 produkter
Valdemarsro nem aftensmad
STAERKPRIS
Valdemarsro nem aftensmadAnn-Christine Hellerup Brandt
229,95 DKK
Indbundet
(0)
Valdemarsro nem aftensmad
Valdemarsro - Grøn aftensmad
BESTSELLERSTAERKPRIS
Valdemarsro - Grøn aftensmadAnn-Christine Hellerup Brandt
259,95 DKK
Indbundet
(4)
Valdemarsro - Grøn aftensmad
Valdemarsro - Aftensmad
STAERKPRIS
Valdemarsro - AftensmadAnn-Christine Hellerup Brandt
259,95 DKK
Indbundet
(12)
Valdemarsro - Aftensmad
Valdemarsro kager & desserter
STAERKPRIS
Valdemarsro kager & desserterAnn-Christine Hellerup Brandt
259,95 DKK
Indbundet
(2)
Valdemarsro kager & desserter
Valdemarsro jul
STAERKPRIS
Valdemarsro julAnn-Christine Hellerup Brandt
259,95 DKK
Indbundet
(2)
Valdemarsro jul

Valdemarsro

Valdemarsro er blevet et velkendt navn, som det efterhånden er svært at komme uden om både online og i boghandlen. Maduniverset har for længst vokset sig ud over sit oprindelige format som en madblog og består både af populære profiler på Instagram og Facebook samt flere fysiske kogebøger. Med lettilgængelige opskrifter og en passion for god mad er en Valdemarsro kogebog et must-have for alle madelskere, der søger inspiration til både hverdagsmad, nem aftensmad og festlige retter.

Valdemarsro: Et populært madunivers

Da Ann-Christine Hellerup Brandt, som er kvinden bag Valdemarsro, fik ideen til bloggen og navnet tilbage i 2007, boede hun og hendes mand, Martin, netop i et kvarter i Malmø ved navn Valdemarsro. Hun skabte oprindeligt Valdemarsro som en blog tiltænkt hendes venner og familie i Danmark, som via bloggen kunne følge med i hendes hverdag i det svenske. Opskrifterne kom dog hurtigt til at fylde mere og mere, og bloggen vokser sig fortsat større og mere populær med hver ny opskrift og bogudgivelse.

I dag bor parret igen i Danmark med deres to børn, og bloggen har udviklet sig til et fuldtidsarbejde for både Ann-Christine og Martin, da der også er kommet en app til i opskriftuniverset. Appen står Martin for, imens Ann-Christine udvikler, skriver og fotograferer alle opskrifter.

Ifølge Ann-Christine er formålet med hendes opskrifter først og fremmest at give gode smagsoplevelser og livsnydelse, og hun arbejder ud fra en madfilosofi om, at der skal være plads til både gode økologiske råvarer, hjemmebagt brød, chokolade og hvad dit madhjerte ellers måtte begære. Hos Valdemarsro finder du opskrifter fra både det søde og det salte køkken, hvad end du mangler inspiration til børnevenlige hverdagsretter, varme og kolde drikke, diverse tilbehør eller retter til festligheder og højtider.

Valdemarsro opskrifter: Gode smagsoplevelser til enhver lejlighed

Valdemarsro er kendt for gode opskrifter med lettilgængelige råvarer og fremgangsmåder, som alle kan forstå. Nogle opskrifter deles på bloggen, et udvalg bliver delt på den meget populære Instagramprofil, og et udvalg af de bedste og mest populære findes i kogebøgerne.

På både Instagram og Facebook er der flere ugentlige opslag med inspiration til madlavning og henvisninger til opskrifter i Valdemarsro kogebøgerne og appen. Med flere hundredetusinde følgere på Instagram har Valdemarsro opbygget en imponerende fanskare, som trofast bruger opskrifter fra bloggen, appen og kogebøgerne. Særligt på sociale medier kan man læse mange flotte anmeldelser af et stort udvalg af opskrifter, som følgere har haft succes med i eget køkken. Og med flere kogebogsudgivelser må Valdemarsro siges også at have indtaget den fysiske boghandel!

Valdemarsro kogebøger: Inspiration til hverdagsmad og festlige lejligheder

Valdemarsro har udgivet flere forskellige kogebøger, der hver især tilbyder en bred vifte af lækre opskrifter og madoplevelser. Fra den klassiske danske mad til spændende retter fra forskellige verdenskøkkener er der noget for enhver madelsker.

I 2019 udkom Valdemarsro - Aftensmad som den første bogudgivelse med opskrifter fra den populære madblog. Bogen kan med sine 200 opskrifter på nem og lækker aftensmad bruges som en grundbog i køkkenet, hvor du kan finde inspiration til familiens måltider året rundt.

Valdemarsro - Grøn aftensmad udkom året efter og har, som navnet antyder, fokus på sund mad og den grønne livsstil. Her får du ligeledes 200 opskrifter op velsmagende retter til aftensmaden - nu med grøntsager i hovedrollen.

I Valdemarsro - Jul har Ann-Christine Hellerup Brandt samlet alt, der hører sig julen til. Der er opskrifter med inspiration til en imponerende julefrokost og alt hvad du skal bruge til julemiddagen, og så får du selvfølgelig opskrifter på de klassiske desserter og søde sager, så du kan prøve kræfter med luciabrød, konfekt og julesmåkager. Hvad end du er til and, gås, kalkun eller flæskesteg med sprøde svær, kan du finde kyndig vejledning i julekogebogen fra Valdemarsro. Derudover deler Ann-Christine sine bedste opskrifter på retter med julens rester, samt tips og tricks til planlægning af en hyggelig og stressfri jul med familien.

Valdemarsro - Kager og desserter sender dig på opdagelse ud i det søde køkken og giver dig mere end 150 opskrifter på kager og desserter til hverdagen og festlige fejringer. Alle de søde sager kan laves året rundt og med sæsonens råvarer.

Valdemarsro - Nem aftensmad er den seneste i rækken og er kogebogen til den travle familie, der sætter pris på god og nem mad, som kan laves på ingen tid. Her får du et hav af lækre opskrifter, der kan laves på max. 35 eller 45 minutter og desuden et helt kapitel med retter i fad, der passer sig selv. Brug Valdemarsro - Nem aftensmad som en grundbog med opskrifter til nem mad i hverdagen og som et selvstændigt supplement til bestsellerkogebøgerne Valdemarsro - Aftensmad og Valdemarsro - Grøn aftensmad.

Valdemarsro kogebøger i rækkefølge

Køb din Valdemarsro kogebog hos Bog & idé og find masser af inspiration til nem og lækker aftensmad eller søde sager til hele familien.

  1. Valdemarsro - Aftensmad (2019)
  2. Valdemarsro - Grøn aftensmad (2020)
  3. Valdemarsro - Jul (2021)
  4. Valdemarsro - Kager og desserter (2022)
  5. Valdemarsro - Nem aftensmad (2024)