Bøger til 3.klasse

I 3. klasse har børn været igang med læsning et par år. På 3. klassetrin læser dit barn bøger med Lixtal 15-20. Vi har lavet en guide til Lix og Let, som du finder på dette link
Det er nu vigtigt at holde fast i den daglige læsning, for at udvikle færdigheder og lysten til mere god litteratur. Børn, der er dygtige læsere, klarer sig bedre i de andre fag i skolen. Du kan finde et skema til læselog her.

Læs selv i 3. klasse

Tid til mere fordybelse, følelser, og fantasi for 9-10 årige

Gamer Royale

Det er historien om gameren Marius Smith, som efterhånden har spillet det meste. Efter et spil med den mystiske Gamer_Royale bliver Marius’ evner dog sat på lidt af en prøve, da han bliver hvirvlet ind i en verden fuld af sære skurke, hurtige biler og altid lurende farer. Verden er oppe imod en ny, ond og usynlig supermagt, der er ved at spinde et net af terror og død ud over hele kloden. Men vi har et hemmeligt våben i denne krig. Det er bare ikke blevet testet endnu. Dét er nemlig et job for en gamer. Dette er den første bog om GamerAgenterne.Serien om GamerAgenterne er udgivet i Læs løs 8, med en lix på 21 og fra 10 år

Arlo Finch

Arlo Finch troede, at man som ranger bare skulle binde knob, lave ild uden tændstikker og klare sig alene i den vilde natur. Men da han, hans mor og hans søster flytter til en lille, vejrbidt by i det fjerneste hjørne af Colorado, opdager han, hvor meget han tog fejl.Han får hurtigt lært det mest basale – såsom at lave tordenklap, fingerlys og at identificere overnaturlige dyr. Men han får brug for at lære mere.... Historien om Arlo Finch er både rørende, medrivende, humoristisk og til tider dramatisk og uhyggelig. "Arlo Finch i flammernesdal" er første bind i en trilogi. Bogen egner sig godt fra 9 år og op.

Karla bøgerne

Du følger pigen Karla fra hun er 9 til hun fylder 11 år

Fodboldtvillingerne

En super god fodboldserie til børn fra 10 år 

Tankespinder

’’Elverpiger er hule i ryggen og kan fortrylle folk,’’ siger vores dansklærer. ’’Og møder man en, risikerer man at blive danset til døde.’’ Drengene i klassen fniser højt. Jeg knuger Maises hånd. Mon de stadig ville grine, hvis de vidste, at der sad to elverpiger blandt dem? Ravna og hendes søster Maise er elvere. Hver dag må de skjule sandheden. Da Ravna forelsker sig i Noah, bliver det næsten umuligt. Men Ravna har også en anden hemmelighed: Hun har evnen til at kunne få folk til at glemme … TANKESPINDER er første bog i serien ELVERDANS, en fantasyserie for de 9-12-årige.