Gurli Gris

Gurli Gris profilfoto
Bestil de populære Gurli Gris julegaver online med afhentning i din lokale butik. 

Alle børn elsker

Gurli Gris

Gurli gris er den søde lyserøde gris, som de fleste efterhånden har stiftet bekendtskab med, på den ene eller anden måde. Hun er enormt populær i både Danmark og udlandet, og stammer oprindeligt fra Storbritannien, hvor hun kendes under navnet Peppa Pig. Hun er skabt af Astley Baker Davis, og fortællingerne om Gurli er oprindeligt lavet som tv-afsnit med en varighed af 5 minutter pr. afsnit. Her møder vi Gurlis familie og venner. Hun bor sammen med lillebroren Gustav Gris og Mor gris og Far Gris. Hun har masser af venner, som alle sammen er forskellige dyrearter – vi møder blandt andet Karina Kanin og Frida Får.

Efterhånden som Gurlis popularitet voksede, så er hendes univers også vokset, og i dag findes der et hav af forskellige Gurli Gris produkter. Der er udgivet et stort antal bøger, som alle sammen tager udgangspunkt i almindelige hverdagssituationer med Gurli. Det er noget børnene kan relatere til, hvilket gør det sjovt for dem at læse om den nuttede gris, og alle de oplevelser hun får med venner og familie. Bøgerne kan læses af børn helt ned til 2-års alderen, og vil således egne sig helt perfekt, som de første læs selv bøger til de små børn. Læsning bliver sjovt for børnene, når det er i selskab med den skønne Gurli og alle hendes sjove venner. Børnene vil uden tvivl synes det er underholdende at læse om en karakter, de er vant til at se på tv.

Udover at være sjove og underholdende for børnene, så lærer bøgerne også børnene om vores forskelligheder, og hvor vigtigt det er, at vi er gode ved hinanden, og opbygger venskaber.