Læseglæde i børnehøjde

Kære forældre

Husker du den første bog lige så tydeligt, som du husker dit første kys? Måske ikke, men sådan burde det faktisk være. For ligesom med kys, så tager den ene bog hurtigt den anden. Og når man først er forelsket, er det svært at give slip.  Men glæden ved at læse kommer ikke ud af det blå. Den skal man lære at finde gennem bøger, som er skrevet til ens alder og interesser. Så når børn skal føres ind i bøgernes verden, skal de holdes lidt i hånden. 

Derfor kan du og dit barn gå på opdagelse i hundredvis af bøger i vores børneafdelinger, som er pædagogisk indrettet, så forældrene også kan finde rundt. Og skulle du få brug for det, tager vi dig gerne i hånden, så du kan give dit barn en god start på livet som læser. 

Kære Julemand - gode bøger er gode julegaver

Børnebøger med gode priser

"Jeg elsker at læse, fordi jeg lever mig ind i historien og at læse hjælper mig til at falde i søvn"

Maja 10 år

"Læseglæde er en spændende bog, som virkelig opsluger mig, en bog som man lever ind i"

Lisa 12 år

"Når man starter en bog, og den er så spændende, at man slet ikke kan lade være med at læse" 

Alfred 9 år

Villads fra Valby

Bøgerne om Villads og Magda er rigtig gode til højtlæsning

Garanti for tilfredshed

tilfredshedsgaranti nyt logo

For at give en god læseoplevelse skal en bog passe til barnets alder og interesse. Derfor giver vi 90 dages tilfredshedsgaranti på samtlige børne- og ungdomsbøger, hvis bogen mod forventning ikke falder i barnets smag. Vi ombytter én gang indenfor 90 dage. 

Klassikere

Alle de gode klassiske højtlæsningsbøger, som vi alle husker

Højtlæsning skaber nærvær og læseglæde

Forskning viser, at læsning med de små letter barnets vej til selv at lære at læse senere i livet. For det større barn kommer læseglæden med lysten til at dykke ned i fantastiske fortællinger superhelte og fantastiske væsener, eller når det kan spejle sig i hverdags dramaer om venskaber og familie. Bøger gør ganske enkelt, at vi forstår verden og os selv lidt bedre. Find bøger til dit barn inddelt efter alder og følg med hver måned, når vi kårer månedens børnebog og månedens ungdomsbog