Læseglæde i børnehøjde

Kære forældre

Husker du den første bog lige så tydeligt, som du husker dit første kys? Måske ikke, men sådan burde det faktisk være. For ligesom med kys, så tager den ene bog hurtigt den anden. Og når man først er forelsket, er det svært at give slip.  Men glæden ved at læse kommer ikke ud af det blå. Den skal man lære at finde gennem bøger, som er skrevet til ens alder og interesser. Så når børn skal føres ind i bøgernes verden, skal de holdes lidt i hånden.
Her på siden får du overblikket over, hvilke bøger, der er lige på trapperne og du får hver måned vores bestseller lister til børn og unge. 

September måneds børnebøger

Papbøger, billedbøger og skønne historier fortalt for børn - bestil nu

"Når man starter en bog, og den er så spændende, at man slet ikke kan lade være med at læse" 

Alfred 9 år

"Læseglæde er en spændende bog, som virkelig opsluger mig, en bog som man lever ind i"

Lisa 12 år

Bestsellerliste ungdomsbøger

De bedstsælgende ungdomsbøger

Højtlæsning skaber nærvær og læseglæde

Forskning viser, at læsning med de små letter barnets vej til selv at lære at læse senere i livet. For det større barn kommer læseglæden med lysten til at dykke ned i fantastiske fortællinger superhelte og fantastiske væsener, eller når det kan spejle sig i hverdags dramaer om venskaber og familie. Bøger gør ganske enkelt, at vi forstår verden og os selv lidt bedre. Find bøger til dit barn inddelt efter alder og følg med hver måned, når vi kårer månedens børnebog og månedens ungdomsbog

Garanti for tilfredshed

tilfredshedsgaranti nyt logo

For at give en god læseoplevelse skal en bog passe til barnets alder og interesse. Derfor giver vi 90 dages tilfredshedsgaranti på samtlige børne- og ungdomsbøger, hvis bogen mod forventning ikke falder i barnets smag. Vi ombytter én gang indenfor 90 dage.