Populære bøger

Her finder du en liste over nogle af de mest populære bøger på bogmarkedet. Listen inkluderer bøger inden for kategorierne skønlitteratur, faglitteratur, krimi, ungdomsbøger, børnebøger og biografier.  De populære bøger på denne liste består af en god blanding af forholdsvis nye titler, som har opnået stor succes, samt klassikere, som er udgivet for mange år siden, men som stadig har en særlig plads i de danske læseres hjerte. Du finder de store episke fortællinger som Ringenes Herre, Harry Potter og Game of Thrones her på listen. Bøgerne er udgivet for en del år siden, men er stadig i stand til at imponere og fascinere læserne, på tværs af de forskellige aldersgrupper.

Listen med populære bøger opdateres løbende, og der vil derfor forekomme ændringer, for at du som læser hele tiden holdes up to date.

Lad dig inspirere af de populære bøger på listen og find din næste store læseoplevelse her.

Populære krimier

Krimi er en af de mest læste boggenre i Danmark og du finder et stort udvalg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi samlet et udvalg af nogle af de mest populære krimier som du kan lade dig friste af. 

Populær skønlitteratur

Her ser du et udvalg af gode skønlitterære romaner.

Populær faglitteratur

Sense-kuren, vegansk kost, strik og hækling - der er masser af skøn faglitteratur at vælge imellem og her har vi samlet et udsnit til dig.

Populære biografier

Her kan du finder bøger skrevet af og om kendte personligheder.

Populære klassikere

Her har vi samlet nogle af de store klassikere, som har tryllebundet læsere henover mange årtier. Du finder blandt andet bøger fra de populære engelske forfattere som Jane Austen og Brontë søstrene.